Palby Marine er lagerførende distributør af Jotuns Marine og Industri Coating produkter. Vi vil i samarbejde med Jotun, betjene det danske marked for Coating produkter, således at alle segmenter får optimal service.

 

Vi har 500 kvm lager dedikeret kun til Jotun produkter og tekniske udstyr, så vi er klar til at ekspedere kunderne med dag til dag leverancer. Vores produkt specialister Michael Nielsen, Michael Hansen og salgschef Peter Helleskov er klar til at løse de udfordringer der måtte komme, de har et grundigt kendskab til produkterne og er klar til at finde den bedste løsning til dig.

Carsten Madsen er klar i ekspeditionen og Rasmus Ludvigsen står for toning og forsendelser.

 

Jotun koncernen er i dag Skandinaviens største leverandør af maling indenfor segmenterne: Dekorativ, Marine og Industri - en leverandør, der har fokus på langsigtede strategier og løsninger. Vi skal levere kvalitet både hvad angår produkter og serviceydelser, og vi ønsker tætte og gode relationer til vores kunder og samarbejdspartnere. Hos Jotun mener vi, at det er sådan, vi skaber de bedste løsninger og resultater - for alle parter i samarbejdet. Koncernen omsætter i dag for mere end 13 milliarder Nkr.

og har ca. 8000 ansatte.

 

Jotun Coatings har et globalt ansvar for produktudvikling, produktion, markedsføring og salg af malingsystemer og katodisk beskyttelse til skibsfart, industri og offshore.

 

Jotun Coatings Produkter

Bundstoffer og skibsmalinger samt Avanceret korrosionsbeskyttelse til industri og offshore og coatingprodukter.

Jotun Coatings forretnings områder:

• Marine/OffshoreJotun logo

• Energy

• HPI (Hydrocarbon Processing Industry)

• Infrastructure (Airports, Buildings, Bridges)

• Storage Tanks

 

Besøg Jotuns professionelle site, og find maling til præcis det du skal male her...

 

 

 

Jotun teknisk datablad

 

Jotun sikkerheds datablad

 

Normadur teknisk data