Søgeresultat
Filtrer

Kategorier

Brands

Tags

Palby Marine - Hele Danmarks bådudstyrsleverandør

Vi er Danmarks største grossist af maritimt udstyr

 

En del af Nordens førende grossistkoncern

Palby Marine A/S er en del af Nautec Group, som foruden Palby også består af Flak AS (NO) og Nautec AB (SE). Sammen er vi den største og mest komplette marinegrossist-gruppe i Norden.

 

Fuldt sortiment på mere end 15.000 varenumre 

Vores sortiment er sammensat på baggrund af mange års erfaring og viden om markedet, og består altid af mere end 15.000 unikke varenumre (plus et større antal reservedele, skaffevarer m.m.). Vi stræber efter at have det mest komplette sortiment indenfor bådudstyr, og sørger for altid at have de rigtige varer på lager, til rette tid og pris.

Se vores nyeste katalog her

 

Branchens største logistik-setup

Fra vores lager i Kolding, plukker og pakker vi alle vores ordrer til hurtig levering i Danmark. Derudover er vi også centrallager for vores svenske søstervirksomhed, Nautec, hvilket betyder at vi også servicerer vores svenske kunder direkte herfra. 

Med vores AutoStore anlæg (robotlager) sikrer vi en effektiv proces, hvorfor vi garanterer dag-til-dag levering på alle ordrer afgivet inden kl. 16.00 i hverdagene. 

Se mere om vores AutoStore anlæg her

 

Ønsker du at blive kunde hos Palby Marine?

Hvis du ønsker at blive oprettet som kunde hos Palby Marine, skal du først sende os en mail på palby@palby.dk, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt.

Godkendes du som kunde, skal du efterfølgende udfylde denne formular

Bemærk: Formularen skal ikke udfyldes uden forudgående aftale med Palby Marine!